Dele Alli scored twice as Tottenham Hotspur ended their winless run away from home with a come-from-behind victory at Southampton.

Saints had the perfect start when Virgil van Dijk headed in from James Ward-Prowse’s free-kick after only 69 seconds.

But Spurs equalised on 19 minutes with Alli’s header from a deflected cross before Harry Kane headed home his eighth goal of the campaign from a Christian Eriksen corner early in the second half.

Nathan Redmond was dismissed for a foul on Alli in the area but Kane’s resulting penalty was fired over the bar when the turf gave way under his standing foot.

The penalty miss made no difference to the result, however, as substitute Son Heung-Min finished into the far corner with five minutes to go before Alli swept the ball home under Fraser Forster to seal Tottenham Hotspur’s first victory in six Premier League away matches.

Delle Alli anoto doblete y los Tottenham hotspur terminaron una racha sin ganar a domicilio remontando un marcador adverso ante Southampton y goleandolos 1-4…

Saint tuvieron inicio correcto cuando a los 69 segundos un centro de Ward-Prowse encontro la cabeza de Virgil Van dick para el 1-0.

Tottenham reacciono a tiempo e igualo a los 19 con el gol de Alli, tras centro de Eriksen y disparo de Kane que se desvio en la espalda de Redmon.

A los 52 minutos tiro de esquina de Eriksen y Harry Kane adelanto a Tottenham, 1-2.

A los 55 minutos el central Mike Dean sanciono penal por una supuesta falta de Redmon sobre Alli y en la reacción el central le mostro roja directa y dejo a Southampton con uno menos, Harry Kane se encargo, pero elevo la pelota.

Con un jugador menos Southampton aguanto hasta los 85 minutos cuando Heung-Min Son logro el tercero de Tottenham y 2 minutos despues Memidelle Alli sentencio con el cuarto, segundo de su cuenta personal, para el 1-4 que los deja con 36 puntos en quinto lugar de la general y a Southampton cpn 24 en octavo lugar.