Nemanja Matic scored a stunning stoppage-time winner as Manchester United came from two goals down to beat Crystal Palace 3-2.

Goals from Andros Townsend and Patrick van Aanholt had Palace in control with 48 minutes gone at Selhurst Park.

Chris Smalling started United’s comeback on 55 minutes when the defender headed in Antonio Valencia’s cross.

Romelu Lukaku’s 99th career PL goal drew the away side level after Alexis Sanchez’s shot had hit the crossbar.

And after David De Gea made a superb save from Christian Benteke’s header, Matic completed the fightback.

The Serb, who had earlier had a shot cleared off the line, smashed in a half-volley from 25 yards to take Man Utd back above Liverpool into second place.

Palace remain winless in the Premier League against United and stay 18th.

Nemanja Matic anotó el gol de la victoria en tiempo de reposición, para que Manchester United pudiera remontar una diferencia de dos goles y terminara venciendo 3-2 a Crystal Palace.

En Selhurst Park, el local parecia en control con goles de Andros Townsend y Patrick Van Anholt a los 11 y 48 minutos.

Pero a los equipos de Mourinho y a Manchester United no se deben dar por liquidados. a los 55 comenzo con la remontada con centro del ecuatoriano Antonio Valencia para el cabezazo de Chris Smalling.

Romelu Lukaku con su gol 99 en Premier League, logro la paridad al recoger un rebote en el larguero despues del disparo de Alexis Sanchez a los 76 minutos. todo parecía encaminado al empate 2-2, pero apareció Nemanja Matic desde unas 25 yardas para vencer a Wayne Hennessy a los 90+1 minutos y el 3-2 que seria final.

Antes del gol de Matic, De gea haai evitado el de Crystal Palace en cabezazo de Christian Benteke.

Con la Victoria Manchester United recupera el segundo lugar con 62 puntos, 2 mas que Liverpool.