Manchester City returned to the top of the Premier League with a 6-1 victory over Southampton.

Raheem Sterling scored twice and Sergio Aguero produced his 150th PL goal as the hosts produced a dominant display.

City took the lead on six minutes when Southampton’s Wesley Hoedt turned Leroy Sane’s low cross past his own goalkeeper.

Aguero made it 2-0 in the 12th minute with his landmark strike from Sterling’s cut-back.

David Silva drove into the top corner following more good work by Sterling and Sane, and, although Danny Ings made it 3-1 from the penalty spot after being fouled by Ederson, Sterling converted Aguero’s centre in first-half stoppage-time.

Sterling finished off another Aguero assist on 67 minutes and then teed up Sane to complete the scoring late on.

Unbeaten City are two points clear at the top with 29 points from 11 matches. Southampton are 16th with seven points.

Manchester City regreso al liderato de la Premier League co Victoria de 6-1 sobre Southampton, en partido disputado ante casi 54 mil aficionados en el Etihad Stadium.

Raheem Sterling anotó doblete y Sergio Aguero logro su gol 150 en la PL, en la goleada de la fecha 11.

City tomó la delantera a los 6 minutos, cuando Hoedt desvió un disparo de Leroy Sane, autogol y 1-0 de Manchester City.

Aguero consiguió el 2-0 a los 12 minutos, tras asistencia de Sterling. descontó desde el punto penal Southampton, con gol de Danny Ings que convirtio en gol una falta de Emerson.

despues seria el turno para Sterling con goles a los 45+2 y 67 para un 5-1 contundente.

Leroy Sane cerró la victoria con el sexto gol a los 90+1.

Manchester City invicto con 29 puntos en 11 fechas, le toma dos de ventaja a sus escoltas, Liverpool que igualaron el sábado con Arsenal. Southampton esta cerca de la zona de descenso, puesto 16 con 7 puntos.