Liverpool suffered a shock in Serbia as two goals from Milan Pavkov gave Red Star Belgrade victory in their Champions League group-stage encounter.

Liverpool will be knocked off top spot in Group C later on Tuesday, whatever the result between Napoli and Paris St-Germain, who kick off at 20:00 GMT.

Forward Pavkov headed his side into the lead after 21 minutes and fired a powerful effort into the bottom corner to make it 2-0 shortly afterwards.

The hosts dominated the first half and came close through Vujadin Savic and El Fardou Ben Nabouhane before Pavkov’s opening goal.

Liverpool’s Daniel Sturridge squandered a great chance from six yards out in the 17th minute.

The Reds had more than 80% of the possession and hit the woodwork twice in the second half but could not score as Red Star recorded their 10th clean sheet in their last 15 home games in Europe.

bbc.com

El Liverpool sufrió un choque en Serbia cuando dos goles del Milan Pavkov le dieron la victoria al Estrella Roja de Belgrado en su encuentro de la fase de grupos de la Liga de Campeones.

Liverpool acumula con 6 puntos en primer lugar en el Grupo C el martes, en espera del resultado entre Napoli y Paris St-Germain, que comenzará a las 20:00 GMT.

El delantero Pavkov elevó mas que todos a los 21 minutos y de cabeza logró el 1-0 y 7 minutos despues se salto de la marco y desde fuera del area lanzó un poderoso disparo a la esquina inferior para poner el 2-0.

Los anfitriones dominaron la primera mitad y se acercaron con Vujadin Savic y El Fardou Ben Nabouhane antes del gol de apertura de Pavkov.

Daniel Sturridge, del Liverpool, desperdició una gran oportunidad desde seis yardas en el minuto 17.

Los Rojos tuvieron más del 80% de la posesión y golpearon la madera dos veces en la segunda mitad, pero no pudieron anotar porque Red Star registró su décima victoria sin permitir goles ,en sus últimos 15 partidos en casa en Europa.