Gonzalo Higuain scored his first goals for Chelsea to help them return to winning ways with a 5-0 win over Huddersfield Town at Stamford Bridge.

The home side took the lead on 16 minutes when a reverse pass from N’Golo Kante found Higuain and he fired in at the near post for his first Blues goal.

Eden Hazard doubled Chelsea’s lead when he converted a penalty just before the break, after Cesar Azpilicueta was brought down by Elias Kachunga.

Hazard made the score 3-0 on 66 minutes, finishing from Ross Barkley’s through-ball, before Higuain’s second went in via a deflection off Terence Kongolo.

David Luiz headed in from a Willian corner late on to move Chelsea back into fourth on 50 points, three points ahead of fifth-placed Arsenal, who play Manchester City on Sunday.

Huddersfield remain bottom with 11 points.

premierleague.com

Gonzalo Higuaín anotó sus primeros goles para el Chelsea y así ayudarlos a volver a ganar con una victoria de 5-0 sobre Huddersfield Town en Stamford Bridge.

El equipo local tomó la delantera en el minuto 16 cuando un pase de reversa de N’Golo Kante encontró a Higuaín y disparó en el poste cercano para su primer gol de Blues.

Eden Hazard dobló la ventaja del Chelsea cuando convirtió una penalización justo antes del descanso, luego de que César Azpilicueta fuera derribado por Elias Kachunga.

Hazard hizo el marcador 3-0 en 66 minutos, terminando con la pelota de Ross Barkley, antes de que el segundo de Higuain entrara por una desviación de Terence Kongolo.

David Luiz se dirigió desde un rincón de Willian al final para hacer que Chelsea volviera al cuarto lugar con 50 puntos, tres puntos por delante del Arsenal, que ocupa el quinto lugar en el Manchester City el domingo.

Huddersfield permanecerá abajo con 11 puntos.