Two goals from Mohamed Salah helped Liverpool maintain their perfect start to the season with a 3-1 win over Arsenal at Anfield.

Joel Matip’s header from Trent Alexander-Arnold’s corner set them on their way just before half-time.

Liverpool doubled their lead three minutes after the break when Mohamed Salah was pulled back by David Luiz in the area and Salah converted the spot-kick.

The Egyptian scored his second on 59 minutes when he beat David Luiz near the halfway line and advanced to score.

Nicolas Pepe and Pierre-Emerick Aubameyang both passed up early goalscoring chances for Arsenal, who did reduce the deficit on 85 minutes through Lucas Torreira.

Liverpool equalled a club-record winning streak of 12 league matches to go top with nine points from three matches.

Dos goles de Mohamed Salah ayudaron al Liverpool a mantener su comienzo perfecto de la temporada con una victoria por 3-1 sobre el Arsenal en Anfield.

El cabezazo de Joel Matip desde la esquina de Trent Alexander-Arnold los puso en camino justo antes del descanso.

Liverpool dobló su ventaja tres minutos después del descanso cuando Mohamed Salah fue derribado por David Luiz en el área y Salah convirtió el tiro de penal.

El egipcio anotó su segundo en 59 minutos cuando venció a David Luiz cerca de la línea media y avanzó para anotar.

Nicolas Pepe y Pierre-Emerick Aubameyang dejaron pasar las primeras oportunidades de gol para el Arsenal, que redujo el déficit en 85 minutos a través de Lucas Torreira.

Liverpool igualó una racha ganadora del récord del club de 12 partidos de liga para llegar a la cima con nueve puntos en tres partidos.