Sergio Aguero scored twice as Manchester City beat Brighton & Hove Albion 4-0 to go top of the Premier League ahead of Liverpool’s late match on Saturday.

Man City opened the scoring after just two minutes, David Silva squaring for Kevin De Bruyne to finish.

Sergio Aguero added a second for the champions just before half-time from De Bruyne’s pass to cap off a flowing team move.

Aguero grabbed his second after 55 minutes, superbly bending the ball past Mat Ryan from outside the penalty area.

Substitute Bernardo Silva added a fourth on 79 minutes, after being teed up by Aguero almost instantly after coming on.

Man City are top on 10 points, one clear of second-placed Liverpool prior to their visit to Burnley in Saturday’s late kick-off.

premierleague.com

Sergio Agüero anotó dos veces cuando el Manchester City venció a Brighton & Hove Albion 4-0 para llegar a la cima de la Premier League antes del último partido del Liverpool el sábado.

Man City abrió el marcador después de solo dos minutos, David Silva generó para que Kevin De Bruyne terminara.

Sergio Agüero agregó un segundo para los campeones justo antes del descanso del pase de De Bruyne para rematar un movimiento fluido del equipo.

Agüero agarró su segundo después de 55 minutos, doblando magníficamente el balón más allá de Mat Ryan desde fuera del área de penal.

El sustituto Bernardo Silva agregó un cuarto a los 79 minutos, luego de ingresar por Agüero casi instantáneamente después de entrar.

Man City está en lo más alto con 10 puntos, uno más que el segundo clasificado de Liverpool antes de su visita a Burnley en el inicio del partido del sábado.