Bruno Fernandes scored a late penalty to salvage a 1-1 draw for Manchester United against Tottenham Hotspur.

Spurs took the lead after 27 minutes in their first match back after the COVID-19 outbreak.

Steven Bergwijn collected a loose ball just inside the Man Utd half and drove into the box before unleashing a powerful shot that David De Gea was unable to keep out.

The Man Utd goalkeeper tipped Son Heung-min’s header over shortly after as it remained 1-0 at half-time.

Lloris produced a superb fingertip save to deny Anthony Martial with the visitors boosted by the introduction of Paul Pogba, who was making his first Premier League appearance since December.

The Frenchman won a penalty with nine minutes remaining after being fouled by Eric Dier.

Bruno Fernandes converted to equalise and Ole Gunnar Solskjaer’s side were awarded a second spot-kick before the decision was overturned by referee Jonathan Moss following a review by the Video Assistant Referee.

United remain fifth on 46 points, four clear of Spurs in eighth.

Bruno Fernandes anotó un penalti tardío para salvar un empate 1-1 para el Manchester United contra el Tottenham Hotspur.

Los Spurs tomaron la delantera después de 27 minutos en su primer partido después del brote de COVID-19.

Steven Bergwijn recogió un balón suelto justo dentro de la mitad del Man Utd y entró en la caja antes de lanzar un poderoso disparo que David De Gea no pudo evitar.

El portero del Man Utd volcó el cabezazo de Son Heung-min poco después, ya que se mantuvo 1-0 en el descanso.

Lloris produjo un soberbio dedo salvador a Anthony Martial con los visitantes impulsados ​​por la presentación de Paul Pogba, quien estaba haciendo su primera aparición en la Premier League desde diciembre.

El francés ganó un penalti a falta de nueve minutos para que Eric Dier le cometiera una falta.

Bruno Fernandes convirtió para igualar y el equipo de Ole Gunnar Solskjaer recibió un segundo puntapié antes de que el árbitro Jonathan Moss anulara la decisión tras una revisión del Árbitro asistente de video.

United sigue quinto con 46 puntos, cuatro por delante de los Spurs en octavo.