Son Heung-min scored four goals, all set up by Harry Kane, as Tottenham Hotspur came from behind to win 5-2 at Southampton.

Southampton went ahead on 32 minutes when Danny Ings latched on to a Kyle Walker-Peters pass to finish brilliantly past Hugo Lloris.

After Saints had pressed for a second goal, Son equalised at the end of the first half when he converted Kane’s pass.

Two minutes after the restart, Kane teed up Son to put the visitors ahead with a low shot into the bottom corner.

Son scored again in the 64th minute with a right-footed shot inside the area, before adding a fourth nine minutes later as Kane became the first player to assist one team-mate four times in a match.

Kane added a fifth goal from close range before Ings scored a stoppage-time penalty to give 19th-placed Saints, who have started with two defeats, a late consolation. Spurs’ first  win lifts them to fifth.

Next fixtures

Southampton: 26 Sep v Burnley (A)
Spurs: 27 Sep v Newcastle (H)

Son Heung-min anotó cuatro goles, todos preparados por Harry Kane, cuando Tottenham Hotspur remontó para ganar 5-2 en Southampton.

Southampton se adelantó a los 32 minutos cuando Danny Ings se aferró a un pase de Kyle Walker-Peters para rematar brillantemente sobre Hugo Lloris.

Después de que los Saints presionaron por un segundo gol, Son empató al final de la primera mitad cuando convirtió el pase de Kane.

Dos minutos después de la reanudación, Kane adelantó a Son para el segundo de los visitantes con un disparo raso al ángulo inferior.

Son volvió a anotar en el minuto 64 con un disparo de pierna derecha dentro del área, antes de agregar un cuarto nueve minutos después, cuando Kane se convirtió en el primer jugador en ayudar a un compañero cuatro veces en un partido.

Kane agregó un quinto gol desde corta distancia antes de que Ings anotara un penalti en el tiempo de descuento para darle un último consuelo a los Saints, que han comenzado con dos derrotas. La primera victoria de los Spurs los eleva al quinto lugar.