Goals from Kevin De Bruyne, Phil Foden and Gabriel Jesus earned a 3-1 victory at Wolverhampton Wanderers as Manchester City made a winning start for the 10th Premier League season in a row.

De Bruyne drew a foul from Romain Saiss on 20 minutes and fired the resulting penalty beyond the reach of goalkeeper Rui Patricio.

Phil Foden doubled Man City’s tally 12 minutes later after Sterling had rolled the ball into his path following neat play involving Jesus and De Bruyne.

It could have been worse for Wolves, but Patricio denied De Bruyne at full stretch to keep out the Belgian’s left-footed strike just before half-time.

The home side rallied after the break and, after Daniel Podence and Raul Jimenez went close, the pair combined as Jimenez pulled a goal back with a 78th-minute header.

But Wolves couldn’t repeat last season’s feat of overturning a 2-0 deficit against Pep Guardiola’s side, as Jesus fired past Patricio in second-half stoppage time.

Los goles de Kevin De Bruyne, Phil Foden y Gabriel Jesus obtuvieron una victoria por 3-1 en Wolverhampton Wanderers cuando el Manchester City tuvo un comienzo ganador por décima temporada consecutiva de la Premier League.

De Bruyne recibió una falta de Romain Saiss en el minuto 20 y disparó el penalti resultante fuera del alcance del portero Rui Patricio.

Phil Foden dobló la cuenta de Man City 12 minutos después, luego de que Sterling hiciera rodar el balón en su camino luego de una buena jugada que involucró a Jesús y De Bruyne.

Pudo haber sido peor para los Wolves, pero Patricio negó a De Bruyne en toda su extensión para evitar el tiro con la zurda del belga justo antes del descanso.

Los locales se recuperaron tras el descanso y, después de que Daniel Podence y Raúl Jiménez se acercaran, la pareja se combinó para que Jiménez recuperara un gol con un cabezazo en el minuto 78.

Pero los Wolves no pudieron repetir la hazaña de la temporada pasada de remontar un déficit de 2-0 ante el equipo de Pep Guardiola, cuando Jesús superó a Patricio en el tiempo de descuento de la segunda mitad.