Los goles de Ademola Lookman e Ivan Cavaleiro ayudaron al Fulham a salir de los tres últimos con una impresionante victoria por 2-1 en el Leicester City.

Los anfitriones casi abren el marcador en el minuto 19, cuando Youri Tielemans y Wesley Fofana se estrellaron contra la madera tras un tiro libre de James Maddison.

Pero en el minuto 30, Andre-Frank Zambo Anguissa del Fulham hizo una buena carrera por el medio campo antes de deslizar un pase perfecto a Lookman, quien terminó con aplomo.

Ocho minutos después, el Fulham duplicó su ventaja después de que Christian Fuchs cometiera una falta contra Bobby De Cordova-Reid tras una revisión arbitral y Cavaleiro convirtió el penalti.

Con cuatro minutos para el final, el suplente Harvey Barnes produjo un final dulce después de que el cabezazo amortiguado de Jamie Vardy y el disparo de Kelechi Iheanacho se desviara desviado en el tiempo de descuento, pero los hombres de Scott Parker aguantaron.

Fulham sube al puesto 17 con siete puntos, mientras que Leicester se mantiene cuarto con 18 puntos, un punto detrás del Chelsea en tercer lugar.

Goals from Ademola Lookman and Ivan Cavaleiro helped Fulham climb out of the bottom three with an impressive 2-1 victory at Leicester City.

The hosts almost opened the scoring after 19 minutes when Youri Tielemans and Wesley Fofana both hit the woodwork following a James Maddison free-kick.

But on 30 minutes, Fulham’s Andre-Frank Zambo Anguissa made a fine run through midfield before sliding a perfect pass to Lookman, who finished with aplomb.

Eight minutes later Fulham doubled their lead after Christian Fuchs was adjudged to have fouled Bobby De Cordova-Reid following a referee review and Cavaleiro converted the penalty.

With four minutes to go, substitute Harvey Barnes produced a sweet finish after Jamie Vardy’s cushioned header and Kelechi Iheanacho’s shot was then deflected wide in stoppage time but Scott Parker’s men held on.

Fulham climb to 17th on seven points while Leicester stay fourth with 18 points, one point behind Chelsea in third.