Alemania mantuvo su marca perfecta en el proceso clasificatorio al Mundial Rusia 2018, donde defenderá el titulo conseguido en Brasil 2014.

Goles en la primera mitad de Julian Drexler y Sami Khedira le dieron la victoria 2-0 sobre Irlanda del Norte para quedar al comando del grupo C, con 9 de 9 puntos disputados.

A los 13 minutos Julian Drexler abrio el marcador y 4 minutos despuesw fue Sami Khedira quien dijo presente para el 2-0 que seria final.

Pese a la derrota Irlanda del norte esta tercera del grupo con 4 puntos…superados por Azerbaijan que mantuvo su invicto al igualar sin goles con la Republica Checa.

Noruega aseguro sus primeros tres puntos con victoria 4-1 sobre San Marino.

First-half goals by Julian Draxler and Sami Khedira earned Germany victory over Northern Ireland in Tuesday’s World Cup Group C qualifier in Hanover.

Draxler unleashed a right-foot shot into the bottom corner on 13 minutes.

Khedira nodded in the second four minutes later after Mats Hummels out-jumped the visitors’ defence to head across goal to the Juventus midfielder.

Northern Ireland are third in the group on four points, with Germany top after winning their first three games.

Azerbaijan remain second in the table having retained their unbeaten record with a goalless draw against the Czech Republic.

Norway secured their first points of the qualifying campaign by defeating San Marino 4-1.