Watford protagonizó la gra sorpresa de la fecha 23 de la Premier League al vencer a Arsenal en el Emirates Stadium ante casi 60 mil fanáticos, su primera victoria de temporada de visitante 1-2, con goles en los primeros 13 minutos del partido.

El Ex-tottanham Younes Kaboul abrio la cuenta en un disparo que se desvio en Aaron Rampsey a los 10 minutos de partido.

Pero Watford tenia mas. 3 minutos despues Troy Deeney aprovecho el rebote del portero Cech a un disparo de Etienne Capoue par anotar el 0-2.

Arsenal busco meterse en el partido y logro descontar a los 58 minutos, cuando Alexis Sanchez encontro a Alex Iwobi que definio ante Gomes para el descuento y el 1-2, que seria final.

Watford earned their first Premier League away win at Arsenal as two goals in the first 13 minutes set up a 2-1 victory.

Former Tottenham Hotspur defender Younes Kaboul opened the scoring with a powerful drive aided by a deflection off Aaron Ramsey, who limped off with an injury.

Watford’s second came three minutes later as Troy Deeney slotted in after Petr Cech parried Etienne Capoue’s shot into his path.

But Alex Iwobi slotted in from Alexis Sanchez’s chipped cross on 54 minutes and Lucas Prez crashed an effort against the crossbar as Arsenal piled the pressure on in the second half, but Watford held on.