Mohamed Salah scored twice and Sadio Mane got two assists on his return from injury as Liverpool earned an entertaining 4-1 win over West Ham United.

The first Liverpool goal came in a swift counter-attack from a West Ham corner, Mane setting up Salah to score.

Some 157 seconds later, Joel Matip made it 2-0 from close range from a Mane corner.

After the break West Ham pulled a goal back through Manuel Lanzini but, straight from kick-off, Liverpool scored again, Alex Oxlade-Chamberlain with his first goal for the club.

Salah made sure of the points when he was set up again by Mane as Liverpool returned to sixth.

West Ham are a point and a place above the relegation zone.

Mohamed Salah anoto doblete y Radio Mane en su reaparicion tuvo dos asistentencia para que Liverpool goleará 4-1 a West Ham en su visita al Estadio Olimpico de Londres.

El primer gol de Liverpool llego en un contragolpe tras tiro de esquina, Mane se la dejo a Salah a los 21 minutos. 157 segundos despues, Josel Matip logro el 2-0 tras corner de Mane.

Despues de la pausa West Ham se metio al partido con gol del argentino Manuel Lanzini, a los 55 minutos. pero Liverpool recuperó la ventaja con el primer gol de Alex Oxlade-Chamberlain en el equipo, un minuto despues.

Salah aseguró la victoria con el segundo de su cuenta personal a los 75 minutos, 4-1 final que le permite a Liverpool regresar al sexto lugar de la general, a un punto del podium  y dejar a West Ham a un punto de la zona de descenso.