Leaders Manchester City are again 15 points clear after goals from Fernandinho, Kevin De Bruyne and Sergio Aguero gave them a 3-0 victory over West Bromwich Albion.

They led from the 19th minute when De Bruyne’s superb pass found Fernandinho, who slotted in low.

West Brom goalkeeper Ben Foster stopped De Bruyne twice before half-time but the Belgian got the second on 68 minutes from Raheem Sterling’s pass after a counter-attack.

City added a third when Aguero chipped in in the 89th minute.

Defeat means the Baggies remain bottom.

El lider de la EPL, Manchester City se impuso 3-0 a West Bromwich Albion y le saco 15 puntos a Manchester United que perdio con Tottenham en la fecha 25.

Los de Guardiola se adelantaron con gol de Fernandinho tras gran asistencia de Kevin De Bruyne a los 19 minutos.

El portero de West Brom Ben Foster detuvo dos disparos de De Bruyne, quien lo venceria a los 68 para el 2-0, tras asistencia de Sterling.

Sergio Aguero puso cifras definitivas a los 89 minutos para el 3-0 que seria final.

Con la victoria y despues de 25 jornadas Manchester City acumula 68 puntos por 53 del United. mientras que West Bromwich cae al ultimo lugar con 20 puntos.