Raheem Sterling provided three assists as champions Manchester City surpassed 100 goals for the Premier League season with a 4-1 win at West Ham United.

The winger passed to Leroy Sane, whose long-range effort deflected off Patrice Evra for the 13th-minute opener.

Fourteen minutes later, Man City reached the PL century courtesy of an own goal by their former defender, Pablo Zabaleta.

Aaron Cresswell pulled a goal back for West Ham with a free-kick shortly before half-time.

But Sterling superbly teed up Gabriel Jesus on 53 minutes before cutting back for Fernandinho to make it 4-1 on 64 minutes, leaving City one short of Chelsea’s PL-high 103 goals in the 2009/10 season.

The win puts City on 93 points, two adrift of Chelsea’s 2004/05 record with three matches left.

West Ham remain 15th, three points above the relegation zone.

Raheem Sterlin tuvo 3 asistencias y los Campeones de la EPL, Manchester City superaron los 100 goles en la temporada con el 4-1 sobre West Hat United.

El puntero de origen Jamaicano asistió a Leroy Sane quien a los 13 minutos abrió al cuenta en el London Stadium ante mas de 56 mil fanaticos.

14 minutos despues Manchester City completo los 100 goles, gracias a la cortesía de Pablo Zabaleta quien anoto en su propia porteria para el 2-0.

Aaron Creswell con tiro libre redujo diferencias para West Hat antes de terminar el primer tiempo.

Pero Sterling volvió a vestirse de asistido en esta ocasión a Gabriel Jesus a los 53 minutos para el 3-0. y Fernandinho amplio a los 64 con el 4-1 que seria final. con los cuatro goles el City quedo a uno de la marca de Chelsea que anoto 103 en la temporada 2009/10.

Ahora con 93 puntos, Manchester City, quedo a dos de la maca de Chelsea en la temporada 2004/05, y con 3 partidos aun por jugar.

West Ham se mantiene en el puesto 15 pero a 3 puntos de la zona de descenso.