Marcus Rashford struck a stoppage-time winner for Manchester United to complete a 2-1 comeback win at AFC Bournemouth.

The home side got a deserved opener when Callum Wilson directed in Junior Stanislas’s cross for his sixth goal of the season on 11 minutes.

United hit back on 35 minutes when Alexis Sanchez picked out Anthony Martial, who scored in his fourth consecutive Premier League match.

After the break United almost scored when Ashley Young’s free-kick hit the woodwork, Rashford’s follow-up shot was blocked by Nathan Ake, and the ball was cleared off the line by David Brooks.

But they got the winner in the second minute of added time, when Paul Pogba’s clipped cross fell to Rashford, who finished from close range.

Eddie Howe’s men stay sixth on 20 points, while United move level on points in seventh.

Marcus Rashford anotó en tiempo de reposición para que Manchester United remontará y se impusiera 2-1 en su visita al Bournemouth.

Los de casa se habían adelantado con gol de Junior Stanislas a los 11 minutos, su sexto de temporada, tras centro de Wilson.

United igualó a los 35 minutos, cuando el chileno Alexis Sanchez se asocio con Anthony martial, quien con su cuarto gol consecutivo en Premier, logró el 1-1.

Despues del descanso United estuvo cerca de tomar ventaja cuando Ashley Young la reventa en el larguero.

El de la Victoria llegó en tiempo de reposición 90+2, asistencia de Pogba y definición de Marcus Rashford para el 1-2 que seria final.

Con la Victoria United llega a 20 puntos y se mete al septimo lugar, igualado en puntos con Bournemouth que tiene mejor diferencia de goles.

El colombiano Jefferson Lerma fue titular con el local, Mientras el chileno Alexis Sanchez. lo fue con el visitante.