An early goal from Marcus Rashford earned Manchester United a hard-fought 1-0 win at Leicester City to keep up their battle for fourth.

After missing an easy header in the fifth minute Rashford made amends, neatly controlling and finishing Paul Pogba’s chip over the top four minutes later.

Leicester recovered, with James Maddison denied by a block when he looked set to score.

The home side raised the pressure after the break.

David De Gea was forced into action from Jamie Vardy’s overhead kick and Rachid Gezzal’s free-kick, before Vardy shot straight at the goalkeeper in the dying minutes.

A fourth match without a win means Leicester stay 11th on 32 points.

United go above Arsenal into fifth on 48 points, two behind Chelsea.

Un gol inicial de Marcus Rashford le valió al Manchester United una dura victoria por 1-0 en Leicester City para mantener su batalla por el cuarto lugar.

Después de fallar un remate de cabeza fácil en el quinto minuto, Rashford hizo las paces, controlando cuidadosamente y terminando el centro de Paul Pogba en los primeros cuatro minutos.

Leicester se recuperó, con James Maddison negado por un bloqueo cuando parecía listo para anotar.

El equipo local aumentó la presión después del descanso.

David De Gea se vio forzado a la acción por la patada desde arriba de Jamie Vardy y el tiro libre de Rachid Gezzal, antes de que Vardy le disparara directamente al arquero en los últimos minutos.

Un cuarto partido sin ganar significa que Leicester se quede en el puesto 11 con 32 puntos.

El United va por encima del Arsenal al quinto lugar con 48 puntos, dos detrás del Chelsea.