Jamie Vardy ended his goal drought in style as he and Harvey Barnes scored twice in Leicester City’s 4-0 victory over Aston Villa.

Barnes had given the Foxes the lead on 40 minutes after rounding Aston Villa goalkeeper Pepe Reina, who had charged out of his penalty area, and slotting home.

Vardy scored his first goal in 644 minutes when he converted a 63rd-minute penalty, soon after coming on as a substitute, to double the lead.

He added his league-leading 19th goal of the season and his 99th in the competition with a fierce low shot on 79 minutes.

Barnes made it 4-0 when he converted Marc Albrighton’s pass, as Leicester moved five points clear of fourth-placed Chelsea, as they stay in third position on 53 points.

Villa remain second bottom – two points adrift of 17th-placed Watford with a match in hand.

premierleague.com

Jamie Vardy terminó su sequía de goles con estilo cuando él y Harvey Barnes anotaron dos veces en la victoria de Leicester City por 4-0 sobre Aston Villa.

Barnes le había dado la ventaja a los Fox en 40 minutos después de redondear al arquero de Aston Villa, Pepe Reina, quien había atacado fuera de su área de penalización, y llegar a casa.

Vardy anotó su primer gol en 644 minutos cuando convirtió un penal de 63 minutos, poco después de sustituirlo, para duplicar la ventaja.

Agregó su gol número 19 de la temporada, líder en la liga, y su número 99 en la competencia con un tiro bajo feroz en 79 minutos.

Barnes hizo el 4-0 cuando convirtió el pase de Marc Albrighton, ya que Leicester se alejó cinco puntos del Chelsea, que se encuentra en la cuarta posición, ya que se mantienen en tercera posición con 53 puntos.

Villa sigue en segundo lugar: dos puntos a la deriva de Watford, en el puesto 17, con un partido en la mano.