Andy Carroll came off the West Ham United bench to hand Chelsea their fifth Barclays Premier League defeat of the season, going down 2-1 at the Boleyn Ground.
Mauro Zarate gave West Ham the lead in the 17th minute, before Kurt Zouma had seen his header cleared off the line by Manuel Lanzini. Chelsea overcame going down to 10 men after a second yellow card before half time for Nemanja Matic to equalise from a corner from Gary Cahill.
With Jose Mourinho, the Chelsea manager, watching from the stands Carroll rose highest to nod in Aaron Cresswell’s cross in the 79th minute to earn the three points and send West Ham to second ahead of Arsenal’s late match against Everton.

Andy Carrol salio del banco para anotar el gol clave y su equipo West Ham United venciera a Chelsea 2-1 y le propinara su quinta derrota en 10 partidos de la Barclays Premier League en Boley Ground.

Mauro Zarate adelanto a West Ham a los 17 minutos, antes de que Kurt Zouma viera como su cabezazo era sacado en la linea por Manuel Lanzini. Chelsea se quedo con un hombre menos despues de que Nemanja Matic recibiera la segunda amarilla y del empate de Gary Cahill tras tiro de esquina a los 56 minutos.

Faltando 11 minutos para el final Andy Carrol logro el de la victoria para West Ham que ahora asciende al segundo lugar en espera de lo que haga Arsenal ante Everton en el ultimo partido del sabado.

Falcao Garcia ingreso por Ramires a los 82 minutos.

El resto de los partido del sábado quedaron asi…