Willian steered Chelsea back to winning ways as he helped them to a comfortable 3-1 victory over Huddersfield Town.

Recalled to the starting XI, Willian played in Tiemoue Bakayoko, who lifted the ball over Jonas Lossl after 23 minutes at the John Smith’s Stadium.

Then, with two minutes of the first half remaining, the Brazilian scored his first headed goal for the club from a Marcos Alonso cross.

Five minutes after the break, Willian grabbed his second assist of the match, passing to Pedro who curled his strike into the top corner.

Laurent Depoitre scored a late headed consolation for the Terriers as Chelsea go level with Manchester United on 35 points, five points ahead of Liverpool in third. Huddersfield are 12th with 18 points.

William fue vital para ayudar a Chelsea a reencontrarrse con la victoria, en esta ocasion 3-1 sobre Huddersfield Town en calidad de visitante.

Volviendo al 11 titular, William fue fundamental en los goles. primero asistiendo a Tiemoue Bakayoko quien levanto la pelota sobre el portero Jonas Lossl en el estadio John Smith, en partido de la fecha 17.

Faltando 2 minutos para terminar la primera mitad, el brasileño definio de cabeza un centro de Marcos Alonso, para el 2-0 de Chelsea.

Comenzando el complemento, 5 minutos del segundo tiempo, William gano un balon tras un tiro de esquina y se la dejo a Pedro que definio a un rincon para el 0-3.

Laurent Deporte logro el gol del descuento para Huddersfield a los 90+2, y Chelsea con el 3-1 iguala a Mancheser United en segundo lugar de la general con 35 puntos, 5 puntos por delante de Liverpool. Huddersfield cae al 12 con 18 puntos.