Manchester City extended their winning Premier League run to 17 matches and set another record in a 4-0 victory over AFC Bournemouth.

A brace from Sergio Aguero and goals from Raheem Sterling and Danilo means City are the first team in history to score 100 PL goals in a calendar year.

Aguero broke the deadlock on 26 minutes, heading in Fernandinho’s cross for his 100th goal in all competitions at Etihad Stadium.

After the break, Sterling netted his 12th of the season, assisted by Aguero, who made it 3-0 by heading in substitute Bernardo Silva’s cross.

Danilo added a late fourth against the side whom City’s record winning run started against in August.

Manchester City extendio su racha de victorias a 17 en la temporada con su triunfo de 4-0 sobre AFC Borunemouth, en la fecha 19 de la Premier League.

El argentino Sergio Aguero en dos ocasiones, Raheem Sterling y Danilo le dieron con sus goles la victoria a los dirigidos por Josep Guardiola.

Aguero rompio el empate a los 26 minutos, definiendo de cabeza un centro de Fernandinho para su gol numero 100 en todas las competencias en el Etihad Stadium.

Sterling anoto su 12 de temporada asistido por Aguero a los 53 minutos y Aguero anoto su segundo de la jornada a centro de Bernardo Silva a los 79 minutos.

Pero Manchester City tenia mas y fue Danilo a los 85 minutos, quien puso ciras definitivas.

City en exactamente la mitad de la temporada llega a 55 puntos de 57 disputados.