Alexis Sanchez marked his home debut with a goal as Manchester United returned to winning ways with a 2-0 victory over Huddersfield Town.

Jose Mourinho made four changes to the side that lost at Tottenham Hotspur, including omitting Paul Pogba and Anthony Martial at Old Trafford.

It paid dividends on 55 minutes when Juan Mata crossed for Romelu Lukaku to steer in his 12th goal of the Premier League season.

Sanchez doubled the lead 12 minutes later, winning a penalty and scoring on the rebound after Jonas Lossl had initially denied the Chilean.

The result means second-place United took advantage of Manchester City’s draw at Burnley, cutting the leaders’ advantage to 13 points.

Huddersfield, who are eight matches without a win, drop into the relegation zone.

El Chileno Alexis Sanchez dijo presente en su debtut en casa con Manchester United, anotando el segundo en el s-0 sobre Huddersfield Town, a los 68 minutos, el 1-0 habia sido de Romelu Lukaku.

El Colombiano Jose Izquierdo rompio el 1-1 entre su equipo Brighton & Hove Albion 1-1 ante WEest Ham United a los 59 minutos. en ese partido El Mexicano Javier Hernandez habia logrado el empate parcial por West Ham a los 30 minutos. A la postre fue victoria de Brigton 3-1.

El Argentino Federico Fernandez celebró su primer gol en casi 2 años en Premier League a los 53 minutos para el empate de su equipo Swansea City 1-1 con Leicester City.

El Venezolano Salomon Rondo celebró el descuento de su equipos West Bromwich Albion frente a Southampton, pero no pudo evitar la derrota  en casa 2-3 y caer al ultimo lugar de la general. la victoria de Southampton es un gran balsamo para el tecnico Argentino Mauricio Pellegrino.