Son Heung-min scored both goals as Tottenham Hotspur piled on the pressure in the race for the top four with victory over Huddersfield Town.

After Spurs had come close when Christian Eriksen’s deflected free-kick hit a post, Dele Alli played through Son to net his first on 27 minutes.

Huddersfield Town worked a chance to equalise but just a minute after Hugo Lloris saved from substitute Tom Ince, Son made it 2-0.

The South Korean headed in a sublime cross from Harry Kane, who had earlier twice been denied a 25th goal of the season by Jonas Lossl.

Spurs go up to third, a point above Liverpool who play Newcastle United this evening. The Terriers drop to 15th, three points above the relegation zone.

Son Heung-Min anoto los dos goles en la victoria de Tottenham Hotspur frente a Huddersfield Town para mantener la presión sobre los equipos del podium en Premier League.

despues de que el palo le negara el primero de tiro libre a Christian Eriksen, Dele Allí genero la jugada del primero de Son a los 27 minutos.

Huddersfield tuvo el empate, pero Hugo Lloris hizo su trabajo ante Tom Ince. y casi despues de esas jugada Harry Kane centro al arrea y de cabeza el Sudcoreano Son vencido a Jonas Lossl para el 2-0 a los 54 minutos.

Tottenham se mete al tercer lugar con un punto de ventaja sobre Liverpool que juega a continuación en casa con Newcastle.