Sadio Mane and Virgil van Dijk both scored twice as Liverpool extended their Premier League unbeaten run and kept top spot with a 5-0 victory over Watford.

Mane headed Trent Alexander-Arnold’s cross into the far corner to open the scoring on nine minutes before producing a brilliant backheeled finish to double the Reds’ lead 11 minutes later.

Divock Origi fired in made it 3-0 in the 66th minute before substitute Andre Gray forced Alisson into two saves in three minutes as Watford pushed for a goal.

Van Dijk took the match away from the Hornets with two headed goals in three minutes, with Alexander-Arnold getting his third assist of the match before Andy Robertson crossed in for the final goal.

The results puts leaders Liverpool on 69 points, keeping them one point above second-placed Manchester City.

Watford drop to eighth with 40 points.

Sadio Mane y Virgil van Dijk anotaron dos goles cuando el Liverpool extendió su carrera invicta en la Premier League y se mantuvo en el primer lugar con una victoria de 5-0 sobre Watford.

Mane dirigió el cruce de Trent Alexander-Arnold a la esquina más alejada para abrir el marcador en nueve minutos antes de producir un brillante acabado con el dorso para duplicar la ventaja de los Rojos 11 minutos después.

El disparo de Divock Origi lo hizo 3-0 en el minuto 66 antes de que el sustituto Andre Gray forzara a Alisson a dos salvadas en tres minutos cuando Watford presionó por un gol.

Van Dijk quitó el partido a los Hornets con dos goles en tres minutos, y Alexander-Arnold obtuvo su tercera asistencia del partido antes de que Andy Robertson cruzara para el gol final.

Los resultados ponen a los líderes del Liverpool en 69 puntos, manteniéndolos un punto por encima del Manchester City, segundo clasificado.