Dominic Calvert-Lewin scored twice as Everton beat Chelsea 3-1 to get caretaker manager Duncan Ferguson’s reign off to a winning start.

Everton took the lead after five minutes, Richarlison towering over Andreas Christensen to powerfully head in Djibril Sidibe’s right-wing cross.

Calvert-Lewin doubled Everton’s lead four minutes into the second half, capitalising on a poor clearance from Kurt Zouma to finish low past Kepa Arrizabalaga.

Mateo Kovacic pulled a goal back three minutes later for Chelsea, firing into the bottom-left corner from 25 yards for his first Premier League goal.

But the Toffees wrapped up victory six minutes from time, Calvert-Lewin latching on to a loose ball in the box to finish underneath Kepa.

Everton move up to 14th place with 17 points, while Chelsea sit fourth on 29 points.

Dominic Calvert-Lewin anotó dos veces cuando Everton venció al Chelsea por 3-1 para que el reinado del gerente interino Duncan Ferguson tuviera un comienzo ganador.

Everton tomó la delantera después de cinco minutos, Richarlison se elevó sobre Andreas Christensen para dirigirse con fuerza al centro de la derecha de Djibril Sidibe.

Calvert-Lewin duplicó la ventaja de Everton a los cuatro minutos de la segunda mitad, aprovechando un mal despeje de Kurt Zouma para terminar bajo Kepa Arrizabalaga.

Mateo Kovacic retiró un gol tres minutos después para Chelsea, disparando a la esquina inferior izquierda desde 25 yardas para su primer gol de la Premier League.

Pero los Toffees terminaron la victoria a seis minutos del final, Calvert-Lewin se aferró a una pelota suelta en el área para terminar debajo de Kepa.

Everton sube al puesto 14 con 17 puntos, mientras que el Chelsea ocupa el cuarto lugar con 29 puntos.