Bruno Fernandes scored for a second successive Premier League match as Manchester United earned a 1-1 draw at Everton.

Everton took the lead after three minutes when Dominic Calvert-Lewin charged down an attempted clearance from David De Gea, with the ball ricocheting in.

Man Utd’s equaliser arrived on 31 minutes, when Nemanja Matic played in Fernandes to drive a low, long-range shot past Everton goalkeeper Jordan Pickford.

Gylfi Sigurdsson clipped the upright with a 55th-minute free-kick and it took a huge double-save from Jordan Pickford to deny Man Utd in the 90th minute, spreading himself to deny Fernandes and Odion Ighalo in quick succession.

Everton thought they had claimed victory through Calvert-Lewin, but his deflected strike was ruled out following a Video Assistant Referee review with Sigurdsson lying in an offside position.

Man Utd stay in fifth place with 42 points, while Everton are five adrift in 11th position.

Bruno Fernandes anotó para un segundo partido consecutivo de la Premier League cuando el Manchester United obtuvo un empate 1-1 en el Everton.

Everton tomó la delantera después de tres minutos cuando Dominic Calvert-Lewin cargó un intento de despeje de David De Gea, con el balón rebotando.

El ecualizador de Man Utd llegó a los 31 minutos, cuando Nemanja Matic jugó en Fernandes para lanzar un tiro bajo y de largo alcance al portero del Everton, Jordan Pickford.

Gylfi Sigurdsson recortó la posición vertical con un tiro libre de 55 minutos y Jordan Pickford hizo un gran doble salvamento para negar a Man Utd en el minuto 90, extendiéndose para negar a Fernandes y Odion Ighalo en rápida sucesión.

Everton pensó que habían reclamado la victoria a través de Calvert-Lewin, pero su ataque desviado se descartó luego de una revisión del Árbitro asistente de video con Sigurdsson en posición de fuera de juego.

Man Utd se mantiene en quinto lugar con 42 puntos, mientras que Everton tiene cinco puntos en la 11ª posición.